info
 

Baneri

Najefikasniji i najefektniji način oglašavanja. Kupovinom nekog od ponuđenih banera značajno povećavate broj poseta oglasu na samom sajtu ili Vašoj web prezentaciji. Izrada banera je besplatna. Iz širokog spektra možete birati mesto objavljivanja, ciljnu grupu klijenata, vreme trajanja i tip banera. Elektronskim putem dobijate statistiku broja prikaza i klikova, na nedeljnom nivou. Baneri se zakupljuju na mesečnom nivou ili na sedam dana.

Tipovi banera na Poslovnim stranama:

 1. Baner na početnoj strani: B-B i B-B7
  Nalazi se sa desne strane na početnoj strani Poslovnog imenika. Na ovoj poziciji maksimalno mogu biti četiri ravnomerno zastupljena banera.
 2. Baner pretrage po ključnoj reči (gornji): B-C i B-C7
  Nalazi se u gornjem desnom uglu, prilikom pretrage sajta po bilo kom pojmu. Pojavljuje se i u pretrazi u okviru delatnosti, ukoliko baner u toj delatnosti nije zakupljen. Na ovoj poziciji maksimalno mogu biti četiri ravnomerno zastupljena banera.
 3. Baner u jednoj delatnosti: B-D i B-D7
  Nalazi se u gornjem desnom uglu prilikom pretrage u okviru zakupljene delatnosti. Na ovoj poziciji maksimalno mogu biti četiri ravnomerno zastupljena banera.
 4. Baner pretrage po ključnoj reči (donji): B-E i B-E7
  Nalazi se u donjem desnom uglu, prilikom pretrage sajta po bilo kom pojmu.
  Pojavljuje se i u pretrazi u okviru delatnosti, ukoliko baner u toj delatnosti nije zakupljen. Na ovoj poziciji maksimalno mogu biti četiri ravnomerno zastupljena banera.

Za više detalja pogledajte naš Cenovnik.