info
 

Oglašavanje

Telekom Srbija a.d., kao najveći provajder usluga u fiksnoj telefoniji i lider u oblasti telekomunikacija u Srbiji, predstavlja svoje telefonske imenike: Poslovne strane i Bele strane.

Imenici postoje u elektronskom i štampanom obliku i sadrže kompletne i pouzdane podatke u vidu besplatnog upisa brojeva telefona i adresa korisnika usluga fiksne telefonije Telekoma Srbija, kao i reklamne oglase kompanija koje se oglašavaju. Povezujući građane i pravna lica sa onima koji su se oglasili u našim imenicima – mi stvaramo nove vrednosti!

Oglasite se kod nas!

Predstavite svoj biznis u savremenim medijima!

Istaknite svoju ponudu u odnosu na konkurenciju!

Pronađite novo ciljano tržište za svoje proizvode i usluge!

Ostvarite poslovnu saradnju sa drugim privrednim subjektima!

Postignite maksimalne i merljive rezultate uz ograničena sredstva!

Budite deo najvećeg online poslovnog direktorijuma u Srbiji!

Jednostavno, efikasno, povoljno... Naša ponuda za oglašavanje predstavlja odličan promotivan nastup i marketinško rešenje za Vašu kompaniju. Telekomovi imenici su mesto interaktivne veze ponude i tražnje, informacija, proizvoda i usluga.

Čuvamo mesto za Vaš oglas!

Elektronsko izdanje telefonskih imenika

Poslovne strane Online direktorijum (preko 150.000 pravnih lica) sa veoma jednostavnim i brzim načinom pretrage podataka svih biznis korisnika usluga fiksne telefonije Telekoma Srbija. Poslovnim korisnicima otvorena je mogućnost oglašavanja i pružanja dodatnih informacija o delatnosti, lokaciji, kontaktima, proizvodima ili uslugama koje nude u više od 300 delatnosti.

Bele strane Online direktorijum (preko 3.500.000 fizičkih lica) sa kompletnim i pouzdanim podacima o brojevima telefona, adresi, prikazu lokacije, prezimenu i imenu fizičkih korisnika usluga fiksne telefonije Telekoma Srbija. Dodatno, poslovnim korisnicima otvorena je mogućnost oglašavanja putem banera.

Štampano izdanje telefonskih imenika

Napomena: Trenutno ne postoji aktivna prodajna kampanja za oglašavanje u štampanom obliku.

Poslovne strane (Žute strane, 11811.rs) – Štampano izdanje telefonskog poslovnog imenika koje sadrži brojeve telefona i podatke o poslovnim korisnicima, u vidu besplatnog upisa tj. naziv kompanije, delatnost, adresa i broj telefona, kao i posebno isticanje podataka i reklamnih poruka putem više tipova oglasa.

Bele strane – Štampano izdanje telefonskog imenika koje objedinjuje kompletne i pouzdane podatke fizičkih ali i pravnih lica u vidu besplatnog upisa tj. prezime, ime/naziv kompanije, adresa i broj telefona, kao i posebno isticanje podataka i reklamnih poruka pravnih lica putem više tipova oglasa.

Izdanja su besplatna i distribuirana su na kućne i poslovne adrese svih korisnika usluga fiksne telefonije Telekoma Srbija. Prvo izdanje je distribuirano 2005. u tiražu većem od 2.500.000 primeraka, a poslednje u toku 2010. godine.